Har du PDF:er – men inte Adobe Acrobat Professional?

Visste du att vi kan hjälpa dig att skapa tillgängliga PDF:er i även Foxit eller PDF-XChange istället för i Adobe Acrobat Pro?

Foxit PDF-editor eller PDF-XChange Editor är kompletta lösningar för att redigera, ändra och konvertera PDF-filer, på samma sätt som Adobe Acrobat Pro är.

Många frågar om de kan ersätta Adobe Acrobat med dessa andra verktyg, som till exempel Foxit eller PDF-XChange. Detta är lite klurigt att svara på, för det finns så klart skillnader mellan de olika programmen – men en sak är i alla fall säker – Har du inte möjlighet att köpa Adobe Acrobat Pro just nu, så hindrar inte det dig från att ändå jobba med tillgängliga PDF:er redan idag!

Vi kan lära dig hur – med vår utbildning “Skapa tillgängliga PDF-dokument i Foxit”

Utbildningen är en fördjupningsutbildning för dig som arbetat ett tag med tillgänglighet och har bra kunskap om tillgänglighetskrav.

Om utbildningen

Utbildningen varvar teori med att vi visar hur du ska göra praktiskt. Vi fokuserar på att gå igenom de olika moment som behöver göras i Foxit för att uppnå tillgänglighetskraven.

Momenten är att testa dokument, göra rättningar och efterarbete i ditt PDF-dokument eller att tillgänglighetsgöra ett befintligt dokument när originaldokumentet inte finns att tillgå.

Du får föreläsningsmaterialet.

Gå till vår utbildningssida: Skapa tillgängliga PDF:er i Foxit

Innehåll

  • Hur testar du att PDF-dokumentet är tillgängligt? Vi går igenom hur du testar tillgängligheten manuellt och automatiskt.
  • Hur åtgärdar du problem som uppstår i tillgänglighetskontrollen?
  • Bedöm om ett befintlig PDF-dokument ska göras om eller bara anpassas.

Vill du veta mer?

Om du har några frågor om Foxit eller andra liknande program, eller bara vill veta mer om vad vi kan erbjuda, är du välkommen att kontakta Linda Hovbrandt eller Erika Forssell när som helst.

Se även vilka andra utbildningar vi har inom tillgänglighet

Foto på Erika Forssell

Erika Forssell

Tillgänglighetsexpert Piteå
Foto på Linda Hovbrandt

Linda Hovbrandt

Key Account Manager, kundansvarig Båstad, Sundbyberg
Till början av sidan
Snabbanslutning