Jobba hos oss

På ETU är vi experter inom att starta eget företag, digital tillgänglighet och coachning, med fokus på individens välmående. Vi tror på mångfald och vet att skilda bakgrunder och kompetensområden gör oss starkare. Kom och jobba med oss!

Vi är ständigt på jakt efter trevliga och kompetenta kollegor som kan hjälpa till att lyfta oss till högre höjder. Vi jobbar med rekryteringsverktyget Higher, och lägger ut våra lediga tjänster där:

Highers rekryteringsverktyg (öppnas i ny flik)

Det går så klart även att skicka in en spontanansökan till info@etu.se eller via vårt kontaktformulär

Tack för att du är intresserad av att jobba med oss på ETU!

Vilket arbetsområde intresserar dig?

Entreprenörskap

Är du nyfiken på eget företagande? Har du en idé du vill göra verklighet av och behöver du hjälp med att bygga en affärsplan? Då har du kommit rätt, för det är precis detta vi jobbar med inom Entreprenörskap.

Med hjälp av våra duktiga starta-eget coacher och affärsbedömare, som alla har väldigt lång erfarenhet, erbjuder vi den hjälp som behövs för att komma igång. Vi erbjuder även starta-eget-kurser.

Entreprenörskap

Tillgänglighet

ETU är ett av landets ledande företag när det gäller att skapa digital tillgänglighet för personer med funktionsnedsättning. Vårt mål är att alla kanaler och tjänster ska vara tillgängliga och lätta att använda, oavsett vilka förutsättningar du har. Inom denna del av verksamheten jobbar vi bland annat med att tillgänglighetsanpassa dokument, tillgänglighetsgranska webbplatser och utbilda de som behöver lära sig mer om digital tillgänglighet.

Tillgänglighet

Utbildning/uppdrag

Inom den del som vi kallar för Utbildning/uppdrag får du som står utan jobb individuellt stöd av våra erfarna coacher som har många års erfarenhet, och kan stötta dig på din väg till din nästa arbetsplats.

Vi vet att det finns ett jobb för alla, och genom oss får du tillgång ett stort nätverk inom en mängd olika branscher.

Utbildning/uppdrag

Kontakta oss så berättar vi mer!

Foto på Bittan Lindh

Bittan Lindh

VD Sundbyberg
Foto på Peter Ewertson

Peter Ewertson

Ansvarig för Entreprenörskap Sundbyberg
Foto på Thomas Ewertson

Thomas Ewertson

Ansvarig för Utbildning/uppdrag Sundbyberg