För arbetsgivare – hitta nya medarbetare

Är du i behov av att anställa nya medarbetare till ditt nystartade företag eller har du bestämt dig för att utöka din verksamhet? Kontakta då oss på ETU. Du som arbetsgivare sparar tid och kan förlita dig på att vi kommer göra vårt yttersta för att hitta passande medarbetare där ert behov är i fokus!

Vi kan bistå med en effektiv rekrytering, där vi tar hand om hela processen från att scanna av vår deltagarportal/kompetensbank , intervjua rekommenderade kandidater för tjänsten, för att till slut presentera utvalda kandidater för er.

Process

Lokal förankring

Då vi arbetar nära de lokala arbetsgivarna, och har goda upparbetade kontakter i närområdet, så har vi också en bra insyn i vad som efterfrågas på marknaden.

Vi jobbar tillsammans för bästa kravprofil

Tillsammans med er, skapar vi en kravprofil för tjänsten som efterfrågas. Genom ett bra samarbete kan vi hitta lösningar som blir skräddarsydda efter era behov, vilket vi anser är nyckeln till en bra matchning.

Hitta rätt kompetens

Därefter görs en internsökning i vår kompetensbank, där vi har deltagare/kandidater från alla branscher, som talar flera olika språk, och som är redo att börja jobba hos din inom kort.

Vi intervjuar de kandidater vi anser bäst matchar era önskemål, och presenterar dem därefter för er.

Bli inspirerad av tidigare deltagare

Kontakta oss så berättar vi mer!

Du som arbetsgivare är mer än välkommen att kontakta oss för vidare dialog redan idag – vi ser fram emot ditt samtal!

Foto på Bittan Lindh

Bittan Lindh

VD Sundbyberg
Foto på Maria Richthoff

Maria Richthoff

Matchningskoordinator, säljansvarig Enköping