Utbildning/Uppdrag

Hos oss får du individuellt stöd av våra erfarna coacher som har många års erfarenhet, och kan stötta dig på din väg till ditt nästa jobb.

Vi ser dig utifrån dina individuella förutsättningar och möjligheter. Vi backar upp dig och ger dig personligt stöd hela vägen, så du ska känna dig trygg. Tillsammans blir vi ett starkt team!

Du får tillgång till vårt stora nätverk inom en mängd olika branscher och våra matchare är duktiga på att hitta jobben som aldrig annonseras ut – de dolda jobben.

Vi vet att det finns ett jobb för alla!

Nu startar vi upp KROM – Kundval Rusta och Matcha

Nu startar vi upp KROM i Eskilstuna, Trollhättan och Västerås. Hos oss får du personligt stöd i ditt sökande och tillsammans hittar vi din väg till ditt nästa jobb eller en utbildning som leder till arbete.
Du som är inskriven på Arbetsförmedlingen, och är berättigad till tjänsten Rusta och matcha, väljer själv vem som ska stötta dig i arbetet att hitta ett nytt jobb eller utbildning. Läs mer om hur vi på ETU kan hjälpa dig.

Glad kvinna som sitter i samtal med en en coach
Skiss, fem olika personer, män och kvinnor blandat, i orange och svart. Logotyp Higher

Vi rustar dig för morgondagens sätt att söka jobb!

När vi jobbar med dig som ska komma ut arbetslivet, använder vi ett modernt bemannings- och rekryteringsverktyg som heter Higher för att söka jobb. Genom verktyget får du som deltagare chansen att “övningssöka” arbete, precis som i verkligheten, och på så sätt kunna skräddarsy dina färdigheter inför skarpt läge.

Verktyget är digitalt, och kan enkelt hanteras med enbart din mobil. Det innehåller bland annat kompetensbaserade frågor, psykologiska tester och videopresentationer”, vilket kommer att bli morgondagens sätt att söka jobb på!

Snabbanslutning