• STOM

Utbildning/Uppdrag

ETU är ett av de tio bästa företagen i landet när det kommer till uppdraget att hjälpa människor ut i arbetslivet. Hos oss får du utbildning och personligt stöd av våra erfarna jobbcoacher i ditt sökande, och tillsammans hittar ni din väg till ditt nästa jobb, eller utbildningen som leder till arbete.

Vi arbetar varje dag med att matcha människors unika kompetens, talang och potential med arbetsgivares behov av arbetskraft, och ser dig utifrån dina individuella förutsättningar och möjligheter. Vi backar upp dig och ger dig personligt stöd hela vägen, så du ska känna dig trygg. Tillsammans blir vi ett starkt team!

Du får tillgång till vårt stora nätverk inom en mängd olika branscher och våra matchare och jobbcoacher är duktiga på att hitta jobben som aldrig annonseras ut – de dolda jobben.

Vi vet att det finns ett jobb för alla!

Är du inskriven på Arbetsförmedlingen och också intresserad av tjänsten Rusta och matcha?

Gå in och läs mer om tjänsten Rusta och matcha

Karriärvägledning

I samarbete med Arbetsförmedlingen erbjuder ETU Karriärvägledning på kontoret i Enköping. Målet med insatsen är att ge dig ett fördjupat och individuellt stöd i att välja fortsatt väg mot studier eller arbete.

Glad kvinna som sitter i samtal med en en coach

Skiss, fem olika personer, män och kvinnor blandat, i orange och svart. Logotyp Higher

Vi rustar dig för morgondagens sätt att söka jobb!

När vi jobbar med dig som ska komma ut arbetslivet, använder vi ett modernt bemannings- och rekryteringsverktyg som heter Higher för att söka jobb. Genom verktyget får du som deltagare chansen att “övningssöka” arbete, precis som i verkligheten, och på så sätt kunna skräddarsy dina färdigheter inför skarpt läge.

Verktyget är digitalt, och kan enkelt hanteras med enbart din mobil. Det innehåller bland annat kompetensbaserade frågor, psykologiska tester och videopresentationer”, vilket kommer att bli morgondagens sätt att söka jobb på!