Jag hade aldrig kunnat starta utan hjälp från ETU!

Jag har jobbat som anställd frisör under flera år. När jag under en period hamnade utanför arbetsmarknaden fick jag höra talas om att man kunde få hjälp med att starta egen verksamhet.

“Jag kontaktade Peter på ETU som hjälpte mig att göra en affärsplan och en budget. När denna var färdig gjorde Jonas på ETU själva bedömningen.

Sedan har jag fått mentorstöd under hela startperioden där vi haft mentormöten per telefon och fysiskt samt även kunnat ställa frågor via mail hjälp att registrera företaget, hitta en ekonomikonsult, öppna bankkonto med mera. Jag hade aldrig kunna starta utan hjälp från ETU”

Milan Halkwat, Beauty by Milan, i Solna

Kort om företaget

Haircut By Milan är en frisörsalong för dig som ställer höga krav på din frisör. Hos oss får du professionell service med det senaste inom klippning, hårvård och färg. Vi har koll på de hetaste hårtrenderna och kan ge den bästa stylingen till dig som trendmedveten. Välkommen in till din perfekta hårupplevelse!

Vi finns i Råsunda, och vi tar emot både drop in och tidsbeställning. Hos oss får du tips och råd av kunniga och kreativa frisörer som brinner för sitt yrke.

Kontakta oss så berättar vi mer!

Foto på Peter Ewertson

Peter Ewertson

Ansvarig för Entreprenörskap Sundbyberg
Till början av sidan
Snabbanslutning