ETU tillgänglighetsgranskar webb och Intranät åt Almi

Uppdraget bestod av tillgänglighetsgranskningar på både extern webbplats och Intranät, för att säkerställa god tillgänglighet.

Så här säger kunden om vårt arbete:

”ETU granskade vår webbplats och intranät för att hjälpa oss tillgänglighetsanpassa dessa enligt lagen om digital tillgänglighet.

Vi tycker att ETU är professionella, snabba och har gjort ett mycket bra jobb åt oss. Vi kan rekommendera ETU för analys och arbete med digital tillgänglighet för webbplatser.”

– Almis kommunikationsavdelning

Kort om uppdraget

Dessa granskningar görs med flera olika valideringsverktyg för att säkerställa kvalitet. Manuella tester görs alltid eftersom det behövs ett mänskligt öga för att säkerställa att lösningarna är både bra och rimliga. Där vi ser att det kan uppstå problem med teknik, genomför vi även funktionstester, med hjälpmedel som till exempel tangentbordsstyrning och olika skärmläsare på olika enheter. Det ingår även mindre tester på mobil.

Vår erfarenhet av tester med användare gör att vi kan ge goda råd kring vad som gör innehåll begripligt, logiskt och användbart för användare.

Tillgänglighetsgranskningar

Kontakta oss så berättar vi mer!

Foto på Erika Forssell

Erika Forssell

Tillgänglighetsexpert Piteå
Foto på Linda Hovbrandt

Linda Hovbrandt

Key Account Manager, kundansvarig Båstad, Sundbyberg
Till början av sidan
Snabbanslutning