Success stories från kontoret i Globen, Stockholm

Läs hur våra härliga deltagare kommer ut i arbete med stöd från ETU Match AB Globen

Success Story #1

Deltagare: Aron
Arbetsgivare: McDonalds Täby
Tjänst: Restaurangbiträde
Leverantör: ETU Match AB Globen
Handledare: Awel

Aron är en person som värdesätter punktlighet, positivitet och kommunikation. Med en bakgrund inom service från hemlandet använder han sin tidigare erfarenhet och kunskap i sin nuvarande roll som restaurangbiträde hos McDonalds Täby. Aron är väldigt driven och har stora drömmar och mål som vi vet att han kommer att nå! Vi ser fram emot att följa hans resa mot framgång.

Success Story #2

Deltagare: Michiele
Arbetsgivare: Åhlens via Insitepart
Tjänst: Lagerarbetare
Leverantör: ETU Match AB Globen
Handledare: Luwam

Michiele är en lugn, pålitlig, stresstålig, driven, ordningsam och målinriktad individ som tidigare arbetat inom service, inom restaurangbranschen och inom lager. Michiele talar hela 5 språk och när han började hos oss så hade han som mål att fortsätta utvecklas professionellt på en arbetsplats som han kunde stormtrivas på samt kan se sig själv jobba på, flera år framöver. Michiele värdesätter utveckling och är väldigt nöjd över att få arbeta som lagerarbetare hos sin nuvarande arbetsgivare, Åhlens. Här får han ta del av en massa utvecklingsmöjligheter och kan se sig själv arbeta hos Åhlens en lång tid framöver!

Success Story #3

Deltagare: Betelhim
Arbetsgivare: Åhlens via Insitepart
Tjänst: Lagerarbetare
Leverantör: ETU Match AB Globen
Handledare: Luwam

Betelhim har en lång arbetslivserfarenhet som servitris inom hotell-och restaurangbranschen i sitt hemland. Utöver sin erfarenhet så har hon även utbildat sig inom bl.a. försäljning, service och IT och talar 4 olika språk. Betelhim är väldigt serviceinriktad, har lätt för att arbeta med människor som kommer från alla hörn och kanter och tycker om att jobba i en miljö med mycket medarbetarkontakt. Betelhim skulle beskriva sig själv som pålitlig, trevlig, öppen, ödmjuk, driven, noggrann, effektiv, målinriktad och väldigt fokuserad. Idag jobbar hon som lagerarbetare hos Åhlens och trivs på hennes första jobb i Sverige.

Success Story #4

Deltagare: Selamawit, Sami, Umer
Arbetsgivare: Åhlens via Insitepart
Tjänst: Lagerarbetare
Leverantör: ETU Match AB Globen
Handledare: Luwam (Umer), Awel (Selamawit och Sami)

Sedan sin flytt till Sverige har Selamawit arbetat med barn och tidigare arbetat som säljare på ett exportföretag samt som lagerarbetare hos Coca Cola i hemlandet. Selamawit har även en utbildning inom Vård- och Omsorg. När vi träffade Selamawit för första gången förklarade hon att hon var ute efter en dynamisk arbetsplats med högt tempo. Idag arbetar hon hos Åhlens som lagerarbetare och trivs jättebra.

Umer är en ansvarstagande, noggrann, strukturerad, positiv, social och punktlig person med ett stort driv och stora ambitioner. Umer värdesätter arbete och utbildning och har tidigare arbetat inom vård-och omsorg, service, lager och inom restaurangbranschen som bagare i hemlandet och som kock på restaurang i Stockholm. Umer är mångsidig och har framtidsdrömmar att så småningom utbilda sig till undersköterska. Umer har därför även studerat kompletterande kurser i kombination med arbetet för att successivt kunna nå sina långsiktiga mål. Idag arbetar han hos Åhlens som lagerarbetare tillsammans med Sami, något han trivs jätte bra med, eftersom han får göra det han älskar att göra, att få hjälpa människor.

Står du utan arbete och behöver hjälp?

Hos oss får du individuellt stöd av våra erfarna coacher som har många års erfarenhet, och kan stötta dig på din väg till ditt nästa jobb.

Läs mer om våra uppdrag under Utbildning/Uppdrag

Bor du i Stockholm och vill ha Luwam eller Awel som handledare?

Kontakta oss

Är du nyfiken på att veta mer? Kontakta oss gärna, så berättar vi mer om våra verksamheter.

Foto på Bittan Lindh

Bittan Lindh

VD Sundbyberg
Foto på Maria Richthoff

Maria Richthoff

Matchningskoordinator, säljansvarig Enköping
Till början av sidan
Snabbanslutning