Ronny, Shamsa och Rami kommer ut i arbete i Göteborg

Läs några korta kommentarer från våra deltagare, och om hur vi jobbar med att få arbetslösa ut i arbete i Göteborg.

Kocken Ronny

“Vill starkt rekommendera ETU till er och andra jobbsökande.
Han som hjälpte mig var väldigt snabb att lösa jobb åt mig och har en fantastisk vilja att hjälpa personer att just hitta jobb. Väldigt vältalig och fokuserar på det viktigaste att just hjälpa personer som söker arbete.”
Mvh Ronny Danielsson

Butiksmedarbetare Shamsa

“Jag vill tacka dig hur du har hjälpt mig och hur du har stöttat mig genom hela vägen. Jag skulle inte kommit så långt utan din hjälp. Jag hamnade på en plats där jag trivs jättebra.”
/ Mvh Shamsa Ahmed

Tvätteriarbetare Rami

“Jag vill bara säga att jag har fått rätt hjälp av Niklas och kunde få ett jobb som passar mig jätte bra och jag trivs jätte bra på jobbet och det tog ej lång tid att få ett jobb via Niklas jag tacka Niklas för hjälpen och skulle rekommendera alla där ute om dom vill ha ett bra jobb så ska det vara via Niklas för det är enkelt och lätt att få jobb som passar bra för en.”
Mvh Rami

Hur jobbar ETU i Göteborg?

Det finns fler kontor i Göteborg, så jag får tala för vad som är fokus i mitt arbete och inte uttala mig för de andra. Jag tror inte det finns ett rätt eller fel, alla jobbcoacher jobbar på sitt unika sätt och hjälper deltagarna så gott de kan för att de skall hitta sin väg ut på arbetsmarknaden.

Men för att ge en kortfattad och övergripande bild över hur jag arbetar för att få ut deltagare i jobb: Så fort kartläggningssamtal genomförts och en ordentligt grund har fastställts av vem deltagaren är, vilka arbeten man vill ha/inte vill ha, vilka behov som finns och ens personliga egenskaper – så börjar jag direkt kontakta intressanta företag med anställningsbehov. Innan ett samarbete etableras med företagen så behöver jag vara övertygad om att företagen har rätt förutsättningar för att deltagaren skall må bra på arbetsplatsen. Detta görs lättast genom att besöka företagen och skapa en relation med dem. För att kunna hjälpa deltagare ut i jobb så behöver man förstå att man också hjälper företagen med att hitta personal – därför är arbetsgivarrelationerna extremt viktiga.

Kontakta oss

Är du nyfiken på att veta mer? Kontakta oss gärna, så berättar vi mer om våra verksamheter.

Foto på Bittan Lindh

Bittan Lindh

VD Sundbyberg
Foto på Maria Richthoff

Maria Richthoff

Matchningskoordinator, säljansvarig Enköping
Till början av sidan
Snabbanslutning