Vi fick jobb via ETU!

Läs mailutdrag från deltagare som fått arbete och skickat mail till sin handläggare gällande hur dem upplevt sin tid med sina coacher från ETU.

En nyckelfaktor till att några av dessa deltagare fick ett arbete var för att de kunde tänka sig att praktisera gratis inför en anställning. Det var dock inte alla deltagare som behövde praktisera för att få en anställning, men att ha mentaliteten och förhållningssättet på intervjun med att man verkligen vill visa sitt bästa och få en chans med att komma in på arbetsplatsen, gör man många gånger bäst genom att prata om att man är villig till att ha praktik inför anställning. Ibland fungerar 1-2 dagar medans ibland fungerar 1-2 veckor, beroende på ens kunskap och erfarenhet.

Några av våra deltagare berättar

Abdullahi arbetar numera med att tillverka diverse såser

“Jag rekommenderar ETU den hjälpen jag fick av dom var toppen speciellt min handläggare (Niklas). Jag är så tacksam att jag hamna där. Jag rekommenderar gärna fler personer till de eftersom Niklas kan sin grej och är så hjälpsam och kan verkligen hitta ett jobb som passar personen. Jag tycker att han var snabb med hjälpa mig jag sökte i början jobb på egen hand nästan ett år men hos ETU fick jag ett jobb snabbt som jag är nöjd med idag.

Mvh: Abdullahi”

Ronny fick arbete som kock

“Vill starkt rekommendera honom  till er och andra jobbsökande. Han var väldigt snabb att lösa jobb åt mig och har en fantastisk vilja att hjälpa personer att just hitta jobb. Väldigt vältalig och fokuserar på det viktigaste att just hjälpa personer som söker arbete.

Mvh Ronny Danielsson”

Dali fick arbete på station för utdelning av Coronatester

“Jag heter Dalibor Spasic
Jag var arbetslös  nästan 6 månader  innan jag börja jobba igen .
Jag har letat efter jobbet  konstant  men jag lyckades inte.
Sen jag fatt samtal av kille som heter Nicklas som jobba som jobbcoach.
Han förklarade till mig vad är det som han jobba med,och på vilket sett han kan hjälpa mig så jag kan fa jobb snabbare
Han gav mig alla info vad är det som jag ska göra.
Straxt  äfter alla steg som Nicklas sa till mig att göra,arbetsgivare  har kontakta mig strax äfter det.Bara 2 veckor sedan
Jag har fatt möjlighet att jobba äfter 6 månader som arbetslös, allt pga Nicklas.
Tycker att alla som behöver  jobb borde ha en person som Nicklas  som  jobbcoach för att allt gick smidigt  och snabbt,och själva Nicklas som person är jätte bra,trevligt i sammtid seriöst  och göra sitt jobb väldigt  bra.

Mvh Dali”

Ida har fått arbete som butiksmedarbetare

“Hej,

Hoppas allt är bra med dig!

Ville bara meddela att jag nu fått en anställning på Lidl Linnégatan och att jag då därmed vill bli utskriven ifrån arbetsförmedlingen. Niklas har hjälp mig otroligt mycket under min process som arbetssökande, han har både gett mig den stöd jag behöver och även mycket bra råd som leder till framgång i sökandet. Jag är verkligen tacksam över all hjälp, utan den hade jag troligtvis fortfarande varit arbetssökande ett bra tag till.

Med vänlig hälsning, Ida”

Nowna fick arbete som lokalvårdare

“Hej!

Eftersom jag har fått en anställning nu så vill jag skriva ut mig från Arbetsförmedlingen. Jag vill också passa på och berätta vad jag tyckte om min jobbcoach som jag var jättenöjd med, och som fick hela mitt arbetssökande att bli positivt och roligt. Han hjälpte mig jättemycket med praktiska saker och jag fick även jättebra tips som efter knappt två månader ledde mig till ett jobb jag trivs med redan. Så ville bara säga att jag var jättejättenöjd med min jobbcoach som jag fick genom “Stöd och matchning” och definitivt rekommenderar honom till andra!! Vore kanske bra om ni visste det! Tack!

Mvh Nowna”

Vi på ETU är otroligt glada och stolta över era bedrifter – mycket bra jobbat allihop!

Till början av sidan
Snabbanslutning