Vi anställer fler inom Tillgängliga dokument

Varmt välkomna säger vi till Gustav och Pernilla, som under några månader kommer gå bredvid vår guru Peter, som snart går i pension.

Gustav Johansson

Anställd sen oktober 2020

”Jag får utvecklas, lära mig nytt och utmanas hela tiden vilket är väldigt roligt och givande. Jag upplever att en bristande tillgänglighet kan leda till ett diskriminerande utanförskap för personer med funktionsnedsättningar och funktionsvariationer. När det gäller offentlig information från myndigheter bör det ses som en demokratisk rättighet som går förlorad när något inte är tillgängligt. Jag tycker det känns kul att få vara en del av att skapa ett mer öppet tolerant samhälle för alla.”

  • Gustav är utbildad inom både media och statsvetenskap
  • Certifierad inom tillgänglighet via W3C, World Wide Web Consortium

Pernilla Lindén

Pernilla tog sina första steg inom tillgänglighet som praktikant på ETU och arbetar idag med tillgängliga PDF:er och textning av videor.

“Det känns bra att få vara med och göra gott och att arbeta för en större inkludering- och respekt i samhället. Alla har rätt till samma information, oavsett hur man tar till sig den på bästa sätt”.
Pernilla är i början av sin yrkeskarriär inom tillgänglighet och ser fram emot att få fördjupa sina kunskaper hos oss på ETU. Hon har en kommunikationsexamen i bagaget och har tidigare arbetat med författande av länkbyggande artiklar inom SEO.

  • Pernilla är utbildad Kommunikatör
  • Certifierad inom tillgänglighet via W3C, World Wide Web Consortium
Till början av sidan
Snabbanslutning