Arbetslös?

Du som är inskriven på Arbetsförmedlingen kan få hjälp ut i arbete eller studier.

Visste du att du kan få hjälp av en jobbcoach för att komma ut i arbetslivet? Vi hjälper dig med allt från att skriva CV till att knyta flugan inför intervjun. Och en bonus är att vi finns på flera platser runt om i landet och pratar fler olika språk, bland annat svenska, engelska, tigrinja och arabiska.

Vad vill DU jobba med?

Så går det till

Du måste vara inskriven på Arbetsförmedlingen. Prata först med din handläggare på Arbetsförmedlingen och säg att du vill börja på stöd och matchning hos ETU.

Det är Arbetsförmedlingen som bestämmer om du får börja hos oss eller inte. När du fått OK ifrån dem, kontaktar vi dig för ett startdatum.

  1. Kontakta din handläggare och säg att du vill ha Stöd och matchning
  2. Välj oss på ETU
  3. Vänta på startdatum – vi hör av oss så fort ett startdatum är klart!

Varför välja oss på ETU?

  • Vi har stor kontaktnät – våra jobbmatchare har dagligen kontakt med företag som söker personal – men de är också experter på att hitta de dolda jobben på arbetsmarknaden, de som aldrig annonseras ut!
  • Vi utgår alltid från dina behov, förutsättningar och mål och tillsammans tar vi fram en plan som leder till jobb eller utbildning.
  • När du fått jobb, håller vi kontakten med dig även efter det att du fått jobb för att vara säker på att allt går som du tänkt dig, kanske skönt att ha någon att bolla med istället för din nya arbetsgivare. Allt för att du ska behålla ditt nya arbete!
Till början av sidan
Snabbanslutning