ETU Göteborg, Salviagatan

Varmt välkommen till vårt kontor i Angered, Göteborg. Här välkomnas du av Darlene, Leiya och Ibrahim.

Bilder på entren till Salviagatans 3A.

Kom och hälsa på oss

Besöksadress: Salviagatan 3A, 424 40 Angered, Göteborg, Sverige.

För att komma till oss så tar du buss 73 till Salviagatan 3A. Kontoret ligger i den stora byggnaden mittemot hållplatsen. Vårt kontor är tillgänglighetsanpassat med entré i markplan samt tillgängliga toaletter. Intill vårt kontor finns ett centrum med restauranger och matbutiker.

KA-nummer: 10073159

Våra tjänster på kontoret

ETU är ett av de fem bästa företagen i landet när det kommer till uppdraget att hjälpa människor ut i arbetslivet. Hos oss får du utbildning och personligt stöd av oss erfarna jobbcoacher i ditt sökande, och tillsammans hittar vi din väg till ditt nästa jobb, eller utbildningen som leder till arbete.

Vi på kontoret på Salviagatan kan stötta dig i ditt sökande och utgår alltid ifrån dina förmågor och erfarenheter i jakten på ditt perfekta jobb. Det är svårt att hitta jobb men det är just det vi är grymma på!

Vi arbetar varje dag med att matcha människors unika kompetens, talang och potential med arbetsgivares behov av arbetskraft, och ser dig utifrån dina individuella förutsättningar och möjligheter. Vi backar upp dig och ger dig personligt stöd hela vägen, så du ska känna dig trygg. Tillsammans blir vi ett starkt team!

Du får tillgång till vårt stora nätverk inom en mängd olika branscher och jobbcoacher som är duktiga på att hitta jobben som aldrig annonseras ut – de dolda jobben.

Vi vet att det finns ett jobb för alla!

Utbildning/uppdrag

Rusta och matcha

Vi som jobbar här

Foto på Darlene Gil

Darlene Gil

Handledare Göteborg Salviagatan
Foto på Ibrahim Jaffar

Ibrahim Jaffar

Handledare/kontorsansvarig Göteborg, Salviagatan
foto på leiya masoudi

Leiya Masoudi

Göteborg Salviagatan