ETU Enköping

Välkommen till vårt fina kontor i Enköping. Här välkomnas du av Sita, Mohammad, Hani och Maria. Sita är studie- och yrkesvägledare, Mohammad är allt i allo och Hani samt Maria är båda handledare.

Collage med bilder från kontoret i Enköping.

På kontoret finns en bred kompetens som sträcker sig från erfarna samtalscoacher, kunskap inom friskvård, hälsa samt träning, Studie- och yrkesvägledare som hjälper dig att hitta rätt i utbildningsdjungeln. Vi är lokalt förankrade på orten då flera av oss som jobbar på Enköpingskontoret bor där, vilket gör att vi har ett stort upparbetat nätverk bland företag och arbetsgivarkontakter. Vi kan hjälpa våra deltagare att hitta en arbetsplats som passar individen och samma gäller om det är utbildningar som är av intresse. Med kunskap av den fysiska och mentala hälsan, och vilken betydelse den har för oss individer när vi ska ut i arbete eller annan aktivitet, kan vi ge deltagarna en helhet som vi är stolta över.

Behöver du hjälp till arbete eller studier och bor i närheten av Enköping – tveka inte att kontakta oss.

Kom och hälsa på oss

Utöver vår kompetenta personal så ligger kontoret väldigt bra till. Det är lätt att ta sig till oss både kommunalt och med bil. Vi har stora parkeringsmöjligheter där man kan stå utan kostnad. Nära till affärer om man behöver handla något i matväg. Kontoret är handikappanpassat med både ramp utanför kontoret och handikapptoalett finns naturligtvis.

Besöksadress: Åkerbygatan 11, 745 37 Enköping, Sverige.

Från Enköpings tågstation tar det cirka 10 minuter att gå. Vårt kontor ligger mittemot Mekonomen.

KA-nummer: 10073147

Våra tjänster på kontoret

Rusta och Matcha

Du som är inskriven på Arbetsförmedlingen, och är berättigad till tjänsten Rusta och matcha, väljer själv vem som ska stötta dig i arbetet att hitta ett nytt jobb eller utbildning.

Vi på kontoret i Enköping vill hjälpa dig med detta, så du snabbt hittar en ny plats i arbetslivet. Vi utgår från dig som person, och din unika situation, för att stötta dig på bästa sätt. Du har dina erfarenheter och din kompetens – och vi kan arbetssökning. Tillsammans blir vi ett starkt team!

För att snabbt hitta ett nytt jobb är det viktigt med lokala nätverk, och det har vi. Vi har kontakt med arbetsgivare inom många olika branscher i ditt närområde. Vi hjälper till med att hitta de dolda jobben på arbetsmarknaden, alltså de jobben som inte annonseras ut.

Läs mer om Rusta och Matcha

Gör en intresseanmälan till Rusta och matcha

Inskrivning och kartläggning till Rusta och matcha

Karriärvägledning

Vi tillhandahåller kvalificerad karriärvägledning! Vi börjar med en fördjupad kartläggning för att kunna skräddarsy dina aktiviteter så bra som möjligt, och ambitionen är att du som sökande ökar din kunskap och förståelse om sig själv, möjligheterna på arbetsmarknaden och olika alternativ inom utbildningar och yrken.

Vår studie och yrkesvägledare följer dig under hela din vägledningsprocess hos oss.

Karriärvägledning i Enköping

Om karriärvägledning på Arbetsförmedlingens webbplats

Vi som jobbar här

Foto på Hani Ibrahim

Hani Ibrahim

Handledare/kontorsansvarig Enköping
Foto på Maria Richthoff

Maria Richthoff

Matchningskoordinator, säljansvarig Enköping
Foto på Mohammad Nazir

Mohammad Nazir

Matchare Enköping
Foto av Sita Solin

Sita Solin

Studie- och yrkesvägledare