ETU Enköping

Välkomna till oss!

Kom och hälsa på oss

Besöksadress: Åkerbygatan 11, 745 37 Enköping, Sverige.

Från Enköpings tågstation tar det cirka 10 minuter att gå. Vårt kontor ligger mittemot Mekonomen, och det finns en stor parkering utanför.

KA-nummer: 10069921

Våra tjänster på kontoret

Kundval Rusta och Matcha – KROM

Du som är inskriven på Arbetsförmedlingen, och är berättigad till tjänsten Rusta och matcha, väljer själv vem som ska stötta dig i arbetet att hitta ett nytt jobb eller utbildning.

Vi på kontoret i Enköping vill hjälpa dig med detta, så du snabbt hittar en ny plats i arbetslivet. Vi utgår från dig som person, och din unika situation, för att stötta dig på bästa sätt. Du har dina erfarenheter och din kompetens – och vi kan arbetssökning. Tillsammans blir vi ett starkt team!

För att snabbt hitta ett nytt jobb är det viktigt med lokala nätverk, och det har vi. Vi har kontakt med arbetsgivare inom många olika branscher i ditt närområde. Vi hjälper till med att hitta de dolda jobben på arbetsmarknaden, alltså de jobben som inte annonseras ut.

Läs mer om Kundval Rusta och Matcha – KROM

Gör en intresseanmälan till Kundval Rusta och matcha

Inskrivning och kartläggning till Kundval Rusta och matcha

Karriärvägledning

Vi tillhandahåller kvalificerad karriärvägledning! Vi börjar med en fördjupad kartläggning för att kunna skräddarsy dina aktiviteter så bra som möjligt, och ambitionen är att du som sökande ökar din kunskap och förståelse om sig själv, möjligheterna på arbetsmarknaden och olika alternativ inom utbildningar och yrken.

Vår studie och yrkesvägledare följer dig under hela din vägledningsprocess hos oss.

Karriärvägledning i Enköping

Om karriärvägledning på Arbetsförmedlingens webbplats

Vi som jobbar här

Foto på Hani Ibrahim

Hani Ibrahim

Handledare/kontorsansvarig Enköping
Foto på Maria Richthoff

Maria Richthoff

Matchningskoordinator, säljansvarig Enköping
Foto på Mohammad Nazir

Mohammad Nazir

Matchare Enköping