Gå en starta eget utbildning

Är du nyfiken på företagande? Har du en affärsidé som du vill göra verklighet av eller vill du bara lära dig mer om hur det är att utveckla en idé?

Då är vår starta eget utbildning något för dig! Hos oss får du kunskap, verktyg och stöd för att utveckla och pröva din idé.

Hur lyckas du?

För att lyckas med sin företagsstart behövs grundläggande kunskap om företagande, men också kunskap om hur man skapar något som folk är beredda att betala för. I samarbete med Arbetsförmedlingen har vi tagit fram en starta eget-utbildning för att hjälpa dig med detta.

Under cirka 5 veckor får du grundläggande kunskap om företagande och verktyg för att skapa tjänster och produkter som kunder är beredda att betala för. Du får praktisk utbildning och handledning av våra utbildare som alla har erfarenhet av vad det innebär att vara egen företagare. Tillsammans med våra utbildare bollar du idéer och tankar och efter tiden hos oss har du utvecklat din idé till en affärsidé och har upprättat en affärsplan.

Vi varierar föreläsningar med workshops och eget arbete där du jobbar med företagskontakter, marknadsundersökning och annat som är viktigt för ditt företagande. Tillsammans med oss förbereder du dig så mycket som möjligt inför starten av ditt eget företag – en spännande resa.

Målet är att du ska kunna presentera en färdig affärsplan för Arbetsförmedlingen.

Kommentarer från våra deltagare

”Jag tycker det har varit lärorikt att träffa nya människor och få ta del av deras erfarenheter och kunskaper. Trevliga kursledare och deltagare”

”Kursinnehåll är bra, enkelt och nyttigt. Jag kunde lära mig mycket om olika områden, t ex affärsplanen och hur man beskriver och förklarar sin idé”

Städer med starta eget utbildningar

ETU har idag avtal med Arbetsförmedlingen i:

  • Södertälje
  • Eskilstuna
  • Uppsala
  • Skövde
  • Borås
  • Mölndal

Kontakta oss så berättar vi mer!

Foto på Peter Ewertson

Peter Ewertson

Ansvarig för entreprenörskap, affärsutveckling Sundbyberg
Snabbanslutning