STOM – Stöd och matchning

Hos oss får du individuellt stöd av våra erfarna coacher som har många års erfarenhet, och kan stötta dig på din väg till ditt nästa jobb.

Två personer i ett coachningssamtal

På uppdrag av Arbetsförmedlingen jobbar vi med coachningstjänsten Stöd och matchning. Tjänsten är till för dig som är arbetslös, inskriven hos Arbetsförmedlingen och bedöms vara i behov av stöd i ditt jobbsökande.

Vi ser dig utifrån dina individuella förutsättningar och möjligheter, och hjälper dig med allt ifrån intervjuträning till att kontakta företag. Vi backar upp dig och ger dig personligt stöd hela vägen, så du ska känna dig trygg. Tillsammans blir vi ett starkt team!

Du får tillgång till vårt stora nätverk inom en mängd olika branscher, och våra matchare har stark lokal förankring, bred erfarenhet, och är duktiga på att hitta jobben som aldrig annonseras ut – de dolda jobben.

Vi vet att det finns ett jobb för alla!

Gör en intresseanmälan till Stöd och matchning

Inskrivning och kartläggning till Stöd och matchning

Så går det till

Du måste vara inskriven på Arbetsförmedlingen. Prata med din handläggare på Arbetsförmedlingen och säg att du vill börja på stöd och matchning hos ETU.

Det är Arbetsförmedlingen som bestämmer om du får börja hos oss. När du fått OK att börja hos oss, kontaktar vi dig för ett startdatum.

1. Kontakta din handläggare och säg att du vill ha Stöd och matchning.

2. Välj oss på ETU.

3. Vänta på startdatum – vi hör av oss så fort ett startdatum är klart!

Varför välja oss på ETU?

  • Vi har stor kontaktnät – våra jobbmatchare har dagligen kontakt med företag som söker personal – men de är också experter på att hitta de dolda jobben på arbetsmarknaden, de som aldrig annonseras ut!
  • Vi utgår alltid från dina behov, förutsättningar och mål och tillsammans tar vi fram en plan som leder till jobb eller utbildning.
  • När du fått jobb, håller vi kontakten med dig även efter det att du fått jobb för att vara säker på att allt går som du tänkt dig, kanske skönt att ha någon att bolla med istället för din nya arbetsgivare. Allt för att du ska behålla ditt nya arbete!

Hos oss får du

  • Jobbsökaraktiviteter
  • Hjälp med att ta fram CV och personligt brev
  • Tillgång till våra arbetsgivarkontakter
  • Studiebesök
  • Studie- och Yrkesvägledning
  • Intervjuträning inför anställningsintervju
  • Enklare dataundervisning

Vi finns nära dig

Vi erbjuder coachning på flera orter. Välj det kontoret som finns närmast dig!

Här finns vi

Kontakta oss så berättar vi mer!

Foto på Bittan Lindh

Bittan Lindh

VD Sundbyberg
Foto på Thomas Ewertson

Thomas Ewertson

Ansvarig för Utbildning/uppdrag Sundbyberg