Starta eget bedömning

Har du en affärsidé och en plan för eget företagande? Genom oss får du en objektiv bedömning av om idén håller och din möjlighet till varaktig försörjning. Du får stöd och råd under din process att starta eget företag.

ETU har idag avtal med Arbetsförmedlingen för utredning och bedömning av din affärplan samt uppföljning, rådgivning och stöd.

Utredning och bedömning av din affärsplan och affärsidé

Har du en affärsplan? Vi utreder och gör en bedömning av den för att se dina möjligheter till en långsiktig försörjning.
Tillsammans går vi igenom din affärsidé, din affärsplan, ditt CV och ser vilka förutsättningar du har för en etablering. Vi väger också in hur situationen ser ut på din ort du valt att etablera din verksamhet i och hur marknadsläget är inom den bransch du har valt.

Uppföljning, rådgivning och stöd

Under din resa att starta eget finns vi med och jobbar med uppföljning, rådgivning och stöd. Du får rådgivning och stöd av våra erfarna mentorer i starten av företaget och när du upptäcker att du behöver hjälp i ditt företagande. Målet är att du ska lyckas med din verksamhet och att du ska få stöd i  frågor som är viktiga för dig och ditt företagande.

Vill du veta mer om starta eget? Kontakta Peter

Peter Ewertson

Ansvarig för starta eget