Om oss

Vi startade ETU 1995, org. nr: 556517-5758, med visionen att göra entreprenörskap, tillgänglighet och utbildning på ett annorlunda sätt. Vi ville bygga ett företag som bottnar i respekt, glädje, nyfikenhet och prestigelöshet.

Genom att prata, skratta, arbeta, fundera, testa, utbilda, mötas skapar vi ett företag tillgängligt och inkluderande för alla våra medarbetare.  Detta återspeglar sig i våra möten med kunder och deltagare.

Vi finns idag på ett 50-tal orter i Sverige och inom företaget talas ett 15-tal olika språk. Vi tycker själva att vi väl speglar det samhälle vi lever i. Vi har erfarenheter av att leva med funktionsnedsättning, komma från ett annat land och vet vad det innebär att leva i såväl storstad som på landsbygden.

Möt vår personal

Erika Forssell tillgänglighetsexpert och utbildare

Erika har sedan 2004 arbetat med tillgänglighet på olika företag. Fokus i arbetet är att utföra tester med användare, projektleda tester och utbilda. 

Stina Johansson – ansvarig för tillgänglighetsavdelningen

Med 18 år inom branschen och 17 år på ETU så är Stina värd att kallas senior konsult. Vill ni få hjälp inom tillgänglighet eller få förslag på förbättringar ska ni kontakta Stina.

Supreet Singh – skapar tillgänglighet med teknik och omtanke

Supreet utför WCAG granskningar på webbplatser. Nyaste tillgänglighetskonsulten på ETU men förmodligen den mest vetgiriga, vet det mesta om WCAG:s tekniker.

Bo Holmström – teknikexpert inom WCAG

När vi utför WCAG granskningar har Bo alltid ett finger med i granskningen. Som tillgänglighetskonsult så har han granskat ett 100-tal webbsidor och vet hur man korrigerar webbsidor så att de blir tillgängliga.

Peter Nilsson – med fokus på dokument

Efter 18 månader på det nya jobbet har han nosat på de flesta områden vi arbetar med och han har specialiserat sig på tillgängliga dokument.