Kunduppdrag

Vi arbetar med en rad såväl stora som små kunder över hela Sverige som Region Skåne, Region Västra Götaland, Strålsäkerhetsmyndigheten, Skatteverket, Malmö stad  och Mullsjö kommun.  Vi hjälper främst kunder inom offentlig sektor men även privata aktörer och ideella organisationer.

Här är några av våra urval av kunduppdrag.

Analyser och tester

Analys av utbildningar på VGR

För att veta om lärplattformen för utbildningar klarar kraven utifrån lagen om tillgänglighet till digital offentlig service (WCAG 2.1 AA) gjordes en analys samt en funktionstest.

ETU granskar Konsumentverkets tillgänglighet

Granskningen är underlag för konsumentverkets planering av de insatser som ska genomföras samt för att skriva tillgänglighetsutlåtande.

Utbildningar

Learnways fördjupar sina kunskaper inom tillgänglighet

Vårt företag vill leverera utbildningar som alla kan ta del av så därför bjöd vi in Erika från ETU för att utbilda oss mer säger Jonas Rangstad, Learnways.

PDF-utbildning för Mullsjö och Habo kommun

Vi jobbar hårt på att bli tillgängliga för alla i vår kommun säger Pernilla kommunikationsstrateg på Mullsjö kommun. ETU lärde ut hur de ska skapa tillgängliga PDF-dokument för att nå målet med en kommun för alla.

Locum satsar på tillgängliga PDF-dokument

Locum är ett bra exempel på hur en organisation kan göra utbildningsinsatser för att skapa tillgängliga dokument.

Tillgängliga dokument

Diskrimineringsombudsmannen (DO)

DO har under flera år publicerat tillgängliga PDF-dokument. Alla stämningar och domar har vi gjort om till tillgängliga dokument.

Skärgårdsstiftelsen

Skärgårdsstiftelsen har tagit fram utbildningsmaterial för skolor inför besök på öar. Alla PDF-dokument har vi anpassat till tillgängliga PDF-dokument

Upplands-bro kommun

Kommunen skickar varje vecka ut nyhetsbrevet “Uppslaget” till sina invånare. Kommun gör utseendet och innehållet och vi gör PDF-dokumentet tillgängligt