Kunduppdrag

Vi arbetar med en rad såväl stora som små kunder över hela Sverige som Region Skåne, Region Västra Götaland, Strålsäkerhetsmyndigheten, Skatteverket, Malmö stad  och Mullsjö kommun.  Vi hjälper främst kunder inom offentlig sektor men även privata aktörer och ideella organisationer.

Kundreferenser

Klicka på denna ruta för att se vad våra kunder skriver om oss.

Här är några av våra urval av kunduppdrag.

Analyser och tester

ETU tillgänglighets granskar ALMI’s intranät

Under februari så granskar ETU tillgängligheten på intranätet hos Almi.

ETU granskar videospelare

ETU har under året tillgänglighetsgranskat Regeringskansliets nya videospelare. Videospelaren ska fungerar vid live spelningar och  kunna koppla över till on […]

Analys av utbildningar på VGR

För att veta om lärplattformen för utbildningar klarar kraven utifrån lagen om tillgänglighet till digital offentlig service (WCAG 2.1 AA) gjordes en analys samt en funktionstest.

Hjälpguider i text, bild och videoform för Västra götalandsregionen

För en kunds räkning, Västra götalandsregionen, bygger vi nu upp en digital utbildning för självstudier inom Tillgängliga dokument. Utbildningen innehåller hjälpguider i text, bild och videoform.

PDF-utbildning för Mullsjö och Habo kommun

Vi jobbar hårt på att bli tillgängliga för alla i vår kommun säger Pernilla kommunikationsstrateg på Mullsjö kommun. ETU lärde ut hur de ska skapa tillgängliga PDF-dokument för att nå målet med en kommun för alla.

Tillgängliga dokument

Diskrimineringsombudsmannen (DO)

DO har under flera år publicerat tillgängliga PDF-dokument. Alla stämningar och domar har vi gjort om till tillgängliga dokument.

Skärgårdsstiftelsen

Skärgårdsstiftelsen har tagit fram utbildningsmaterial för skolor inför besök på öar. Alla PDF-dokument har vi anpassat till tillgängliga PDF-dokument

Upplands-bro kommun

Kommunen skickar varje vecka ut nyhetsbrevet “Uppslaget” till sina invånare. Kommun gör utseendet och innehållet och vi gör PDF-dokumentet tillgängligt