Vill du vara testperson i vår testgrupp?

Vi söker personer med funktionsnedsättningar som vill vara med i vår testgrupp. Vi gör tester för att förbättra tillgängligheten för exempelvis webbplatser, appar och system.

Tester kan göras på olika sätt som genom webben, på plats hos dig, på plats hos en uppdragsgivare. Varje test tar ca 60 minuter att genomföra. I alla våra uppdrag får du en ersättning för att du är med. Testen görs genom att någon från ETU ger dig uppdrag som du ska genomföra, du gör uppdraget och tänker högt. Vi dokumenterar och ställer frågor under testen. Det kan exempelvis vara att testa en funktion eller hitta information på en webbplats.

Skicka e-post till erika.forssell@etu.se och berätta lite om dig. När vi har ett test som passar dig så kontaktar vi dig.

Vill du veta mer om tester eller ETU? Kontakta Erika

Erika Forssell

Tillgänglighetskonsult