Hur gör vi med dokument då?

Erika Forssell talar på Sitevisiondagarna i Örebro 16 oktober klockan 10.00. Hennes föreläsning handlar om hur ska ni som webbansvariga, redaktörer och andra som är ansvariga för webben göra med alla dokument som ska publiceras? Tillsammans med några olika representanter inom offentlig sektor diskuterar vi utmaningar med att göra information och dokument tillgängliga på webben. I lagen om tillgänglighet till digital offentlig service ställs krav på att dokument som finns på webben ska vara tillgängliga.

  • Ska vi helt sluta med PDF-dokument och publicera i HTML?
  • Vilka krav ställs på dokument?
  • Vad gör ett dokument tillgängligt?

Program på Sitevisiondagarna 2019

 

Vill du veta mer om föreläsningen? Kontakta Erika

Erika Forssell

Tillgänglighetskonsult