Möt ETU på Offentliga rummet

Välkommen till Offentliga Rummet i Västerås 10 till 12 juni.  Ta chansen att möta Erika och Stina från ETU som finns på plats.

Konferensen vänder sig till dig som arbetar med digital verksamhetsutveckling inom offentlig sektor. Du kan till exempel vara verksamhetsansvarig, strateg, utvecklare, projektledare, kommunikationsansvarig, it-ansvarig, jurist eller verksamhetsarkitekt. Årets konferens innehåller seminarier, föreläsningar och utställare som diskuterar olika aspekter kring verksamhetsutveckling i det digitala samhället.

Besök Offentliga Rummets webbsida

Boka en mötestid

Om du behöver lite extra tid för att prata om vilka behov ni har och hur vi kan hjälpa er, boka gärna en tid med Erika eller Stina. Skicka ett mail till info@etu.se och ange tid och dag när du vill träffa oss.