Utbildning i Stockholm 3 och 4 april

1. Skapa InDesign-dokument som ska konverteras till ett tillgängligt PDF-dokument

Utbildningen passar dig som skapar InDesigndokument som ska konverteras till tillgängliga PDF-dokument. Vi växlar utbildning med workshop där du får arbeta med övningar eller dina egna filer. Du får också en möjlighet att diskutera med andra som arbetar med samma frågor.

En PDF kan göras tillgänglig i efterhand men det tar ofta lång tid. Det är bättre att i InDesign-filen skapa bra förutsättningar för att PDF-filen ska bli tillgänglig vid konvertering. Ett visst efterarbete måste alltid göras direkt i PDF-dokument men detta arbete kan minimeras genom att göra en bra ursprungsfil.

Stockholm den 3 april 2019

Plats: Solna Business park, Svetsarvägen 15, 2 trappor (Regus lokaler)
Rum: Konferensrummet Asia
Tid: 13.00 - 17.00

Om utbildningen

Ta med en egen dator med programvarorna InDesign och Adobe Acrobat Proffessional för att delta i utbildningen. För att gå utbildningen så ska du vara van att arbeta i InDesign. Det krävs inga förkunskaper i Adobe Acrobat Pro.

Pris och anmälan

Pris för utbildningen är 5 900 kr. Anmäl dig till utbildningen skapa tillgängliga dokument från InDesign
Anmälan är bindande. Vid avbokning efter sista anmälningsdag betalas inte anmälningsavgiften tillbaka. Antalet platser är begränsat, endast 6 platser. Du måste anmäla dig senast den 19 mars.

2. Skapa tillgängliga PDF-dokument från Word

Du får lära dig hur du skapar och redigerar ett dokument i Word och gör efterarbetet i Adobe Acrobat. Du får även lära dig hur du gör tillgängliga PDF-dokument av befintliga PDF-dokument. Du får arbeta med automatiska och manuella testmetoder för att kontrollera om PDF-dokumenten är tillgängliga för alla. Utbildningen varvas med teori och praktiska övningar under en heldag.
Om utbildningen Skapa tillgängliga pdf-dokument

Om utbildningen

Ta med en egen dator med programvarorna Word och Adobe Acrobat Proffessional för att delta i utbildningen. Meddela vilken version du har av programvarorna.

Stockholm den 4 april 2019

Plats: Solna Business park, Svetsarvägen 15, 2 trappor (Regus lokaler)
Rum: Konferensrummet Asia
Tid: 9.00 - 16.00

Pris och anmälan

Pris för utbildningen är 6 500 kr. Anmäl dig till utbildningen skapa tillgängliga pdf-dokument

Anmälan är bindande. Vid avbokning efter sista anmälningsdag betalas inte anmälningsavgiften tillbaka. Antalet platser är begränsat, endast 10 platser. Du måste anmäla dig senast den 19 mars

Vill du veta mer om utbildningar? Kontakta Peter