Supreet Singh – Projektledare digital tillgänglighet

En motiverad IT-ingenjör och självdriven tillgänglighetskonsult med passion för utveckling och förbättring av webbsidor.

Efter åtta år inom IT-branschen har Supreet en bred erfarenhet inom olika områden. Webbdesign, webbutveckling, sökmotoroptimering och webbtillgänglighet är hennes specialistområden.

Vad fick dig att välja jobbet som tillgänglighetskonsult?

Sedan barnsben har Supreet haft en vilja att hjälpa andra. Hennes breda utbildning i kombination med erfarenheterna inom SEO och webbutveckling har utgjort en perfekt grundsten för detta uppdrag. I rollen som tillgänglighetskonsult får Supreet dra nytta av sina tidigare erfarenheter och analytiska förmågor samtidigt som hon får möjligheten och äran att hjälpa andra att utnyttja de många möjligheter som tekniken erbjuder.

”Rollen som tillgänglighetskonsult gör att jag får använda mig av mina tekniska kunskaper samtidigt som jag vet att jag berikar andra människors vardag och förbättrar deras tillvaro”.

Annars då?

Jag är gift och har en dotter. På fritiden tycker jag om att läsa böcker, experimentera med spännande maträtter och att vara ute i naturen. Musik och film är två andra stora intressen.

Tveka inte att höra av dig, jag finns tillgänglig för dig!

Supreet Singh

Tillgänglighetskonsult