68 % av våra deltagare har fått jobb

På ETU:s kontor i Västerås möter du Anna och Mensur:
"Vi arbetar intensivt för att hitta förutsättningar för att våra deltagare får ett nytt jobb eller påbörja en utbildning. Målet har alltid varit att alla deltagare ska få någon typ av sysselsättning.", säger dom.

Vi har konstaterat att utlandsfödda och personer utan gymnasiebehörighet har haft svårare att få sitt första jobb. Därför har vi fokuserat extra hårt mot dessa målgrupper. Vi har undersökt vilka lokala arbetsgivare som varit i behov av arbetskraft för att snabbt kunna ge våra deltagare tillgång till dessa arbetsgivare. Genom vårt sätt att arbeta har vi hjälpt ungefär 68 % av våra deltagare till jobb - Vårt mål är 100 %!

Noggrann kartläggning och bra matchning är ett lyckat koncept. Välkommen till Anna och Mensur så hjälper de dig att hitta jobb.
Två pusselbitar som två händer försöker matcha ihop

Kontakta Mensur eller Anna