Arbetsförmedlingens mässa för tjänsten Stöd och matchning (STOM)

ETU deltog den 23 november på Arbetsförmedlingens mässa i Stockholm där leverantörer av STOM fick visa upp sig för arbetssökande. Totalt deltog ett 50-tal leverantörer och vi var naturligtvis på plats. Maria och Mohammed representerade ETU och båda var mycket nöjda med uppslutningen av deltagare och responsen de fick. Flera deltagare nappade direkt på vårt erbjudande, vilket var mycket roligt. Många deltagare var pålästa och på frågan om vad ETU kan erbjuda, svarade Maria och Mohammed – ”flerspråkigheten och personal som är kunnig inom flera olika områden såsom utbildning, arbetsmarknad, starta eget och företagsmatchning”. Både Maria och Mohammed gick därifrån med en positiv känsla och ser fram emot att träffa nya deltagare efter mässan. Vi vill också tacka Arbetsförmedlingen för en väl genomförd mässa och ser fram emot fler.