Den här webbplatsen använder cookies för att förbättra användarupplevelsen.
Jag förstår

Om oss

Vi startade ETU 1995 med visionen att göra entreprenörskap, tillgänglighet och utbildning på ett annorlunda sätt. Vi ville bygga ett företag som bottnar i respekt, glädje, nyfikenhet och prestigelöshet.

Genom att prata, skratta, arbeta, fundera, testa, utbilda, mötas skapar vi ett företag tillgängligt och inkluderande för alla våra medarbetare.  Detta återspeglar sig i våra möten med kunder och deltagare.

Vi finns idag på ett 50-tal orter i Sverige och inom företaget talas ett 15-tal olika språk. Vi tycker själva att vi väl speglar det samhälle vi lever i. Vi har erfarenheter av att leva med funktionsnedsättning, komma från ett annat land och vet vad det innebär att leva i såväl storstad som på landsbygden.

Möt vår personal

Bo Holmström – alltid tillgänglig!

Efter 6 år på ETU som tillgänglighetskonsult så har han nog analyserat minst 100 sidor och vet hur man korrigerar webbsidor så att de blir tillgängliga.

Peter Nilsson – en tillgängligare konsult

Efter 18 månader på det nya jobbet har han nosat på de flesta områden vi arbetar med och han har specialiserat sig på tillgängliga dokument.

Stina Johansson – en tillgänglig konsult

Med 18 år inom branschen och 17 år på ETU så är Stina värd att kallas senior konsult. Lär känna Stina och vad det är som gör att hon brinner för sitt jobb.